Referenties2019-01-04T13:34:02+00:00

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wat zeggen anderen over Martijn?

Martijn is een finance professional met een brede blik. Hij ziet zijn vak als actieve schakel in het totale organisatiemanagement en kijkt juist ook naar ‘de wereld achter de cijfers’. Met zijn sterke eigen visie en overtuigingskracht heeft hij een onmisbare bijdrage geleverd aan het verder ontwikkelen van het museum. Integriteit en collegialiteit staan bij hem hoog in het vaandel en dat maakt hem heel prettig om mee te werken!
Christel Sohier, Hoofd Museum & Programmering bij Museum voor Communicatie
Met Martijn als ‘business partner’ kwamen wij echt vooruit met onze plannen voor een nieuwe bestemming voor het Armamentarium in Delft. Martijn maakte ons wegwijs in het Business Model Canvas en wist dit feilloos en enthousiast over te brengen. Hij heeft een scherpe neus voor ‘alles’ wat je tegenkomt bij bedrijfsprocessen. Martijn bewaakt het overzicht, niet alleen de zakelijke kant, maar ook de persoonlijke belangen van alle betrokkenen houdt hij goed in het vizier. En hij is daarnaast ook nog gewoon een hele aardige vent.
Carlien van der Zwet, Stichting Drie Generaties
Martijn heeft mij met meerdere bedrijven en facetten uitstekend geholpen en is een meerwaarde gebleken voor mij, een erg fijne man om mee te werken. En uiterst correct, hij heeft mij duidelijke structuur gegeven in de diversiteit van de bedrijven.
Piet Huisman, Eigenaar Huisman Horeca Advies